Wmo aanpassingen

Zelfstandig wonen is een trend die we tegenwoordig steeds vaker zien onder ouderen. Dit kan zowel uit noodzaak zijn of een bewuste keuze die u zelf hebt gemaakt. Indien u zelfstandig thuis woont, zijn wmo aanpassingen soms vereist. Wij adviseren u bij de keuze van handige hulpmiddelen en installeren ze bij u thuis. Zo heeft u zelf geen zorgen.

Wmo aanpassingen

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit diverse hulpmiddelen op het gebied van wmo aanpassingen:

Ons assortiment

  • Alarmknop voor ouderen
  • Intelligente bedmat
  • Deurbelzender
  • Flitslicht
  • Rookmelder met zender

Vergoeding via uw zorgverzekeraar

Sommige hulpmiddelen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Denk aan technologische hulpmiddelen voor het bedienen van lichten, deuren en ramen. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Over Univelektra

Univelektra is een elektricien uit Zwijndrecht. Nauwkeurig, doordacht en innovatief… Dat zijn wij! We denken graag met u mee in het vinden van een passende oplossing. Van een systeem waarmee u op afstand uw lichtknoppen kunt bedienen tot aan een bedmatje dat automatisch uw bloeddruk en hartslag bijhoudt. Ons aanbod is breed! Wij zorgen vervolgens voor de installatie van de wmo aanpassingen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Weet u niet zo goed wat u nodig heeft? We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing. Met 30 jaar ervaring kunnen wij u altijd van goed advies voorzien. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via info@univelektra.nl of neem contact op via de telefoon: 0644076925. Ook kunt ook ons online contactformulier invullen. Wanneer u uw gegevens en vraag en/of opmerking invult, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?