Thuiscomfort

Steeds meer mensen hebben de wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, op een fijne en vooral veilig manier. Thuiscomfort speelt hierbij een hele belangrijke rol. Bij Univelektra vindt u alles voor veilig, comfortabel en zelfstandig wonen.

Allerlei soorten hulpmiddelen

Ons assortiment bestaat uit allerlei soorten hulpmiddelen. Van een systeem waarmee u licht op een afstand kunt bedienen tot aan een handig matje voor in bed waarmee uw hartslag en bloeddruk gemeten worden. Er komt een hoop kijken bij veilig zelfstandig wonen. Het kan wellicht zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij denken graag met u mee en geven u advies over de hulpmiddelen op het gebied van thuiscomfort. Daarna komen we bij u thuis voor het installeren van de hulpmiddelen, zodat u er zelf geen omkijken naar hebt.

Veilig en comfortabel

Door de installatie van hulpmiddelen zult u zich veiliger voelen in uw huis. Ook uw omgeving zal na een bezoekje aan u met een gerust gevoel vertrekken, wetende dat u veilig en comfortabel woont. Een belangrijk hulpmiddel is bijvoorbeeld een speciale alarmknop. In geval van nood kunt u makkelijk en snel hulp oproepen. Stel dat u bent gevallen en u kunt niet zelfstandig opstaan, dan kan zo’n alarm ervoor zorgen dat u snel geholpen kunt worden.

Zullen we praten?

Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we uw thuiscomfort kunnen vergroten. Neem contact met ons op via de telefoon of de mail. Wilt u liever dat wij u bellen? Laat dan uw gegevens achter via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?