Elektricien uit ’s-Gravendeel of Zwijndrecht e.o

Welkom op de website van Univelektra! Indien u op zoek bent naar een elektricien in ’s-Gravendeel of Zwijndrecht e.o, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze producten en diensten

Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf die in 2003 is opgericht. Onze klantenkring bestaat uit zowel bedrijven als particulieren. Zo leveren we onder andere diensten aan thuiswerkers, zorgbehoevenden en zakelijke ondernemers. U kunt bij ons terecht voor:

Onze producten en diensten

  • Een groot aanbod van producten op het gebied van onder andere: beveiliging, verlichting, camerasystemen en deuropeners
  • WMO artikelen
  • Aansluitingen voor elektrische auto’s
  • Tevens hebben wij een oprijaanhanger, hoogwerker en een minigraver die u kunt huren

Wij kijken verder

Als elektricien kijken wij verder. Naast dat we diensten leveren, zorgen wij er namelijk ook voor dat u de juiste producten in huis of op kantoor ontvangt. Nauwkeurig, doordacht en innovatie zijn onze kernwoorden waarmee wij ons onderscheiden van anderen. We geven advies en denken graag met u mee in het toepassen van handige, technische innovaties op het gebied van thuiscomfort. Een advies op maat is wat wij onze klanten geven. Univelektra wijst u op hulpmiddelen waar u in eerste instantie misschien niet aan gedacht heeft. Een systeem waarmee u licht op afstand aan en uit kunt zetten bijvoorbeeld. Of een matje voor in bed die automatisch uw bloeddruk en hartslag meet. Wilt u meer weten? Neem nu een kijkje naar ons brede assortiment.

Neem contact met ons op

Wilt u graag advies of meer informatie over ons als elektricien in ’s-Gravendeel of Zwijndrecht e.o ? Neem dan contact met ons op via de telefoon of de mail. Ook kunt u ons online contactformulier op de website invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?